Hoogtetraining slaap set

Een hoogtetraining slaap set is geschikt voor beginnende sporters tot aan professionals. Een slaap set is voorzien van alle benodigdheden om op hoogte te kunnen slapen. De set is makkelijk te plaatsen/installeren en kan zowel thuis, in de sportschool of op locatie naar keus gebruikt worden zolang er een stroomvoorziening in de buurt is.


U verbetert uw prestaties bij evenementen op zowel zeeniveau als op hoogte maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor revalidatie- en acclimatisatie behoeften.
Als je op hoogte slaapt, reageert je lichaam door meer rode bloedcellen aan te maken. Meer rode bloedcellen geven u meer uithoudingsvermogen. Als u 8-10 uur per dag slaapt in de door b-Cat ontworpen hoogtetent, krijgt u de voordelen van "sleeping high, training low".

 

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden wereldwijd al toegepast door particulieren, topsporters, academies en universiteiten.
Het pakket is heel gemakkelijk te installeren en is voorzien van een handleiding zodat u binnen enkele minuten kan beginnen


Alle specificaties en prijzen zijn te vinden in onze webshop hieronder!

Bestellen

Interesse? Neem contact op!

Tijdens het versturen van het formulier kan gevraagd worden op een een aantal afbeeldingen te klikken. Dit is om misbruik te voorkomen.