Hoogtetraining Work-out set

Het hoogte training work-out pakket is geschikt voor beginnende sporters tot aan professionals. Het work-out pakket is voorzien van alle benodigdheden om op hoogte te kunnen trainen.


Het pakket is makkelijk te plaatsen/installeren en kan zowel thuis, in de sportschool of op locatie naar keus gebruikt worden zolang er een stroomvoorziening in de buurt is.
Het systeem is uitermate geschikt voor voorbereidingen op evenementen op hoogte en/of op zee niveau. Met het hoogte work-out pakket is het mogelijk om je lichaam te trainen om met minder zuurstof te werken doormiddel het gebruik van een masker.


Trainen op hoogte verhoogt het uithoudingsvermogen en verkleint de kans op hoogte gerelateerde symptomen. 
Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden wereldwijd al toegepast door particulieren, topsporters, academies en universiteiten.
Het pakket is heel gemakkelijk te installeren en is voorzien van een handleiding zodat u binnen enkele minuten kan beginnen


 Alle specificaties en prijzen zijn te vinden in onze webshop hieronder!    Bestellen

Interesse? Neem contact op!

Tijdens het versturen van het formulier kan gevraagd worden op een een aantal afbeeldingen te klikken. Dit is om misbruik te voorkomen.