Huur een Hoogtetraining set

b-Cat maakt het mogelijk om complete hoogtetraining en slaap pakketten te huren voor een periode naar keus. Niet iedereen zal namelijk even vaak op hoogte willen trainen, waardoor het huren van een set een goed alternatief is. Ook voor sporters zonder ervaring met hoogte training is dit de ideale manier om de resultaten te ondervinden. Net zoals de verkoop van de hoogtetraining sets zijn ook de huur sets verkrijgbaar als: Onze hoogtetraining sets zijn uitermate geschikt voor work-outs, acclimatisatie en slapen op hoogte "sleeping high, training low" maar kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor revalidatie- en acclimatisatie behoeften. Oftewel voor een perfecte voorbereiding.

Onze pakketten zijn voorzien van pols datalogging saturatie meter zodat u altijd heel gecontroleerd bezig kan zijn met uw work-out. Alle onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden wereldwijd al toegepast door topsporters, academies en universiteiten. Het pakket is gemakkelijk te installeren en is voorzien van een handleiding zodat u binnen enkele minuten kan beginnen.


Alle specificaties en prijzen zijn te vinden in onze webshop hieronder!    Bestellen

Interesse? Neem contact op!

Tijdens het versturen van het formulier kan gevraagd worden op een een aantal afbeeldingen te klikken. Dit is om misbruik te voorkomen.